Zomers feest

26 Mei 2015

Wij nodigen jullie van harte uit op ons op (in

Zomers Eetfestijnzaterdag 27 junibasisschool De Linde, Gaversesteenweg 195). Een andere locatie en een andere formule, maar zoals altijd lekker eten in een gezellige ongedwongen sfeer. Het zou fijn zijn als je er ook bij kon zijn.

Wij openen de deuren om 17u30 en serveren heerlijke hapjes tot 21u30. Voor zoete toetjes, cocktails en andere dranken kan je nog terecht in de bar.

In onze kraampjes vind je verschillende cocktails, paella, gegrilde kaas met warme groenten, frietjes, vegetarische snacks, een groente- en dessertbuffet of gewoon een biertje, frisdrank of koffie. Genieten van al dat lekkers doe je in één van de gezellig ingerichte hoekjes, zowel binnen als buiten. Ook kinderen zullen hun hartje kunnen ophalen.

Hoe gaat het praktisch? We proberen met z'n allen zoveel mogelijk kaarten te verkopen in voorverkoop. Eén kaart kost 15 euro. Op de avond zelf kan je deze kaart inwisselen tegen jetons. Omdat je deze in voorverkoop hebt gekocht, krijg je een extraatje, nl jetons ter waarde van 17 euro (2 euro gratis dus). Met deze jetons kan je in alle kraampjes betalen (eten en drinken).

Een nieuwe formule maar volgens een oud recept: lekker eten tegen eerlijke prijzen in een gezellige, ongedwongen sfeer.
Interesse? Bel of mail naar: