Spitskandidaten voor oktober 2012

29 November 2014

Onze spitskandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober zijn bekend. Zij werden in maart aangeduid door de ledenvergadering. Op Het 30-jarig jubuleum van Groen Merelbeke van 29 april werden zij aan het publiek voorgesteld door , onze nationale voorzitter.  

Wouter Van Besien

Dat Stefaan Van Hecke (uiterst rechts) de lijst zou trekken werd reeds eerder bekend gemaakt.
Op de tweede plaats staat Marijke Pruyt, uit het centrum. (Ontbreekt op foto).
Op de derde plaats vinden we Frank Monsecour (uiterst links), uit de Kwenenbos, maar met roots in Bottelare. Ook reeds gemeenteraadslid.
Op de vierde plaats staat onze jonge, enthousiaste voorzitter, Isabel Thys! (derde van rechts) Hiermee zetten we een belangrijke stap naar vernieuwing en verjonging, die ook verder op de lijst te zien zal zijn.
Op de vijfde plaats vinden we ons huidige OCMW-raadslid Luc Taildeman, (vooraan) die zes jaar vrij eenzaam heeft moeten werken in de OCMW-raad. Hopelijk krijgt hij er volgend jaar een groene collega bij!
En onze lijstduwer is niemand minder dan Lieve Parmentier, (derde van links) ook reeds gemeenteraadslid. Zij zal deze lijst mee naar nieuwe hoogtes helpen duwen!
 
Maar we hebben ook een lijsttrekker voor de provincie in huis. Dit wordt opnieuw Rik Franck (tweede van links). Gewezen gemeenteraadslid en schepen, en nu al heel actief provincieraadslid.
 
Met deze enthousiaste ploeg, aangevuld met nog 21 sterke en gemotiveerde kandidaten, gaan we de strijd aan,en hopen ons resultaat van 2006 minstens te evenaren!