Spitskandidaten voor 14 oktober

05 Maart 2016

Ik wil nu heel graag onze spitskandidaten aan u voor te stellen. Zij werden in maart aangeduid door de ledenvergadering. Dat Stefaan van Hecke de lijst zou trekken was reeds vroeger bekend. Op de tweede plaats staat Marijke Pruyt, uit het centrum. Nu reeds gemeenteraadslid. Ze is vandaag verontschuldigd wegens professionele verplichtingen in het buitenland. Op de derde plaats vinden we Frank Monsecour, uit de Kwenenbos, maar met roots in Bottelare. Ook reeds gemeenteraadslid.

Op de vierde plaats staat onze jonge, enthousiaste voorzitter, Isabel Thys! Hiermee zetten we een belangrijke stap naar vernieuwing en verjonging, die ook verder op de lijst te zien zal zijn. Op de vijfde plaats vinden we ons huidige OCMW-raadslid Luc Taildeman, die zes jaar vrij eenzaam heeft moeten werken in de OCMW-raad. Hopelijk krijgt hij er volgend jaar een groene collega bij! En onze lijstduwer is niemand minder dan Lieve Parmentier, ook reeds gemeenteraadslid. Zij zal deze lijst mee naar nieuwe hoogtes helpen duwen!

Maar we hebben ook een lijsttrekker voor de provincie in huis. Dit wordt opnieuw Rik Franck. Gewezen gemeenteraadslid en schepen, en nu al heel actief provincieraadslid.

Met deze enthousiaste ploeg, aangevuld met nog 21 sterke en gemotiveerde kandidaten, gaan we de strijd aan, samen met u, onze talrijke vrijwilligers! Dit gaan we doen met een gans team!

Verkiezingen winnen is teamwerk. Dat doe je nooit alleen. Dat onze groep een bloeiende groep is, is dankzij de enorme inzet van de vele tientallen vrijwilligers die niet in de picture komen.