Luc Taildeman nieuw gemeenteraadslid Groen

28 September 2016

Luc Taildeman heeft op 27 september de eed afgelegd als gemeenteraadslid van Groen. Hij vervangt Frank Monsecour, die zich een jaar laat verontschuldigen. De tijdelijke afwezigheid van Frank biedt Luc de gelegenheid om een reeds lang gekoesterde droom te vervullen. Naast Peter Heirman is Luc een van onze twee OCMW-raadsleden, een engagement dat hij nu een jaar zal combineren als gemeenteraadslid. Luc verklaarde na zijn eedaflegging: "Ik ben heel fier gemeenteraadslid te zijn." Wij wensen Luc alle succes toe!

Fier gemeenteraadslid

Permacultuur
Frank laat zich vervangen vanwege een verblijf in het buitenland. Frank gaat zich een jaar lang bekwamen in de landbouwmethode permacultuur en doet dat in het Spaanse bergdorp Vallehermoso. Dat ligt op het Canarische Eiland La Gomera. Het dorp heeft sinds vorig jaar een project lopen dat Agroecologia heet en waarbij Frank zich aansloot. Burgemeester Emiliano Coello Cabrera van Vallehermoso heeft zijn engagement en deelname aan het project bekrachtigd.

Terug in augustus
Frank vertrok op 12 september in de vroege ochtend en komt in augustus 2017 terug naar Merelbeke. Ook Frank wensen wij uiteraard alle succes met deze bijzondere uitdaging.

 

Eedaflegging Luc Taildeman ?Eedaflegging Luc Taildeman ?Frank geeft fakkel door aan Luc ?