Wie mag voor jou de Groene Pluim winnen in 2017?

Groen Melle zal ook in 2017 een 'Groene Pluim' uitreiken aan een persoon, groep of organisatie die zich op een bijzondere wijze inzet voor een groene, ?? duurzame, sociale en warme samenleving in Melle ? en jij ?mag mee bepalen wie kandidaat is! In 2014 won Fietsersbond Melle de allereerste Groene Pluim voor hun inzet voor de fietsers en veilige fietsinfrastructuur in Melle. De Milieuraad van Melle ging in 2015 met de eer lopen omdat ze ervoor gezorgd ?hebben dat Melle het Europees burgemeestersconvenant heeft ondertekend. In 2016 mocht het Oudercomité van de Sint-Vincentiusschool de Groene Pluim mee naar huis nemen, omdat zij het initiatief namen om van de Wezenstraat een schoolstraat te maken.

En wie wordt het in 2017? Welke persoon, vereniging of bedrijf heeft zich volgens jou dit jaar meest ingezet voor een groene, duurzame, sociale en warme samenleving in Melle?

Laat het ons weten via [email protected], via facebook of spreek ons gewoon even aan als je ons tegenkomt! Wacht niet te lang, want we verwachten alle kandidaturen vóór 1 november!

De Groene Pluim van 2017 wordt uitgereikt op de Oudejaarsreceptie van Groen Melle op zondag 17 december 2017, vanaf 11 uur in GOC Gontrode, Geraardsbergsesteenweg 94.